Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Terugsturen – Webshop

Welkom bij onze webshop. Wij streven ernaar om u een uitstekende winkelervaring te bieden. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor het terugsturen van producten die zijn aangeschaft via onze webshop. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u een aankoop doet.

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle retourzendingen van producten die zijn gekocht via onze webshop. 1.2 Door een product te kopen op onze webshop, gaat u akkoord met deze retourvoorwaarden.

2. Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 2.3 Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

3. Uitzonderingen op het Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt niet voor:

  • Producten die naar uw specificaties zijn vervaardigd of die duidelijk persoonlijk van aard zijn.
  • Handgemaakte schilderijen die speciaal voor u zijn gemaakt en geleverd.
  • Limited editions, indien niet op voorraad, kunnen niet worden vervangen. Terugbetaling is mogelijk.

4. Retourprocedure

Om een product te retourneren, dient u contact op te nemen. Na goedkeuring van uw retourverzoek ontvangt u verdere instructies. Het product moet in de originele staat en verpakking worden teruggestuurd, inclusief alle accessoires en documentatie.

5. Kosten en Terugbetaling

U draagt de directe kosten van het terugzenden van de goederen. Je ontvangt, zoals persoonlijk afgesproken via bijvoorbeeld de mail, je geld terug zoals gewenst, of je kunt een vervangend item kiezen. Verzendkosten worden niet vergoed, deze zijn voor eigen rekening. Terugbetalingen zullen binnen 14 dagen worden overgemaakt.

6. Klachten en Geschillen

Als u een klacht heeft over onze producten of diensten, verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij streven ernaar om klachten binnen 14 dagen na ontvangst te beantwoorden. Indien een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, zullen wij binnen de termijn van 14 dagen antwoorden met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kunt verwachten.

7. Wijzigingen van de Algemene Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden worden van kracht vanaf het moment dat ze op onze website worden gepubliceerd.

8. Kledingkwaliteit en Aansprakelijkheid

Kleding is onderhevig aan normale slijtage en gebruik, wat kan resulteren in geleidelijke achteruitgang van de stof en kleuren na verloop van tijd. Dit is een normaal proces dat inherent is aan het dragen en wassen van kleding. Door een kledingstuk te kopen op onze webshop, erkent en accepteert u als koper dat normale slijtage en de daarmee gepaard gaande veranderingen in de kwaliteit van de kleding onvermijdelijk zijn. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke veranderingen die optreden door normaal gebruik. Wij raden aan om de verzorgingsinstructies op het etiket van elk kledingstuk zorgvuldig te volgen en je kleding vooral niet in de droger te stoppen om de levensduur van het product te maximaliseren. Desondanks kunnen wij geen garanties bieden over de duurzaamheid van de kleding buiten de wettelijke garantieperiode.

9. Contactgegevens

Voor vragen, klachten of opmerkingen over deze retourvoorwaarden kunt u contact met ons opnemen via: info@ankapelgrom.nl

Dank u voor het winkelen bij onze webshop!