Jong Belegen livestream

De livestream

Samen met mede-studenten van de HAN heb ik mogen werken aan een livestream: Jong Belegen. Voor deze spelshow hebben wij de Pixel Perfect prijs op ICA Presents 2018 gewonnen. Voor de uitzending mocht ik de rol van floormanager en animator vervullen. 

In deze spelshow werd de kloof tussen jong en oud aangepakt en brachten we de twee generaties samen. We streden tegen eenzaamheid en lieten zien hoe leuk het kan zijn samen activiteiten te ondernemen. De naam 'Jong Belegen' slaat op de twee generaties: de 'jonge' en de 'belegen'. 
De uitzending vond live plaats in een studio en als floormanager had ik de taak te zorgen voor een soepel verloop van de uitzending. Het was fantastisch om onze twee lieve gasten van 80+ te zien genieten van hun moment of fame en de samenwerking met hun teamgenoten. 


Voor de uitzending hebben we animaties gemaakt als tussenfragmenten. Een deel van deze animaties heb ik op me genomen. Ik vond het geweldig om hierin te zoeken naar een wat tegendraadse fotocollage stijl, passend bij onze hele uitzending. 


Het mooiste van dit project zijn voor mij de samenwerkingen geweest. De weken voor de livestream hebben we als team keihard gewerkt, maar ook zeker plezier gemaakt. Kortom: een project vol prachtige herinneringen en ervaringen. 

 

 

 

Using Format